Untitled Document

Munkatársaink 1997-ben fogalmazták meg egy önálló biztonságtechnikai vállalkozás szükségességét, majd több évi közös munka eredményeként az elképzelésük 2001-ben valósággá vált, melynek eredménye a Recte Biztonságtecnikai Kft. Az elmúlt években szerzett tapasztalatoknak és kapcsolatoknak köszönhetõen ügyfeleink érdekeit szélesebb körben tudjuk ezáltal kiszolgálni.

Tevékenységünk az általános biztonságtechnikai szolgáltatásokon - családi házak, lakások, irodák, raktárak és középületek elektronikus vagyonvédelmi rendszereinek tervezése, telepítése és karbantartása - felül élõerõs- és mechanikai védelemre, beléptetõ- és megfigyelõ rendszerek kiépítésére terjed ki.
A Recte Biztonságtecnikai Kft. jelentõs biztonságtechnikai tapasztalatokkal rendelkezõ szakmai társulás, mely tiszta cégprofillal rendelkezik és természetesen tagja a Vagyonvédelmi Kamarának.
A komplex vagyonvédelmi szolgáltatás magába foglalja az ingyenes felmérést, a telepítést, a távfelügyelethez történõ csatlakoztatást, a rendszeres karbantartást, illetve a 24 órás szerelõi ügyeletet, amely rengeteg kellemetlenségtõl kíméli meg a felhasználókat.
A fenti tevékenységek kifogástalan elvégzéséhez elengedhetetlen a jól képzett munkaerõ, ezért cégünk valamennyi dolgozója kiváló mûszaki ismeretekkel, illetve a szükséges szakhatósági engedélyekkel rendelkezik.

A felszerelt eszközök, a telepítés módja, valamint az általunk kínált távfelügyeletek megfelelnek a Magyar Biztosítók Szövetségének elõírásaiban meghatározott követelményeknek, így a felszerelt riasztórendszereket valamennyi biztosító elismeri és ennek köszönhetõen ügyfeleink biztosítási díjkedvezményekre is számíthatnak.

Célunk, hogy ügyfeleink távollétükben is biztonságban tudhassák értékeiket.

Minden jog fenntartva © 2005 Recte Biztonságtechnikai Kft.
WEB CREATOR EMAIL